Kortsiktig prisanalyse av Bitcoin: 19. juli

Bitcoin kan være en trend på Twitter, men på diagrammene er det mer av det samme. Siden han traff 9000 dollar-merket for over to måneder siden, og til tross for en rekke seismiske hendelser, inkludert halveringen, et enormt utløp av derivater og et Twitter-hack, handler Bitcoin Era fortsatt i samme sortiment.

Ser vi på det kortsiktige diagrammet over kongemynten, er det grunn til bekymring, men ikke mer enn det som allerede har vært i denne perioden med sideveis handel

Bitcoin har siden begynnelsen av den andre uken i juli hatt en tendens nedover og dannet konstant lavere høydepunkter. Reisen kan settes inn i en stor fallende kile, eller tvert imot en synkende trekant etterfulgt av en stigende trekant.

Den første trekanten varte fra 10. til 16. juli da prisen falt fra $ 9.400 til $ 9.150, og gikk forbi den motstandsvendte støtten til $ 9.320. Avgrensningen mellom den første og trekanten er fallet fra $ 9.200 til $ 9.020, som skjedde i løpet av 5 timer på kvelden den 17. juli. Den stigende trekanten så høyere lave, i motsetning til den forrige trekanten, og er fremdeles på grensen til et utbrudd.

Til tross for den stadige veksten av den stigende trekanten, har ikke prisen beveget seg forbi suksessen med lavere høydepunkter. Som det kan sees av ellipsene i diagrammet, er lavere høyder plassert på $ 9,320, $ 9,270, $ 9,200 og $ 9,170.

De siste 24 timene brøt Bitcoin 9.170 $ motstandsnivået, men falt under kort tid siden det ikke hadde nok volum til å gi rom for et utbrudd

Chaikin Money Flow-indikator er for øyeblikket på 0,11, men øker stadig. Dette er et positivt tegn på myntens pris ettersom flere investorer skyver inn penger i mynten, men volumet er fremdeles på nedsiden. Coinmarketcap setter det totale døgnåpne Bitcoin-volumet på 12,3 milliarder dollar, mens 15. juli sto volumet på 17,5 milliarder dollar.

Ved å følge diagrammønstre og trekant, motsatt av nedbrytningen nedover av den synkende trekanten, er oppfølgingen til en stigende trekant en oppdeling. Selv om prisen bryter oppover, støttet av innstrømning og volum av penger, bør den handle innenfor sonen 9.160 dollar til 9.300 dollar, med en oppdeling over det samme usannsynlige.